۷ ابزار برتر سئو برای سئوکاران حرفه ای

تبحر در حرفه ی سئو می تواند یکی از چالشی ترین کارها در موضوع دیجیتال مارکتینگ باشد.  اگر شما به تازگی حرفه ی سئو را هدف گرفته اید و فکر می کنید در ابتدای راه هستید شک نکنید یکی از راه های فهم سئو و پیشرفت به عنوان یک سئوکار حرفه ای از طریق نرم افزارهای حرفه ای سئو است.  امکان ندارد فردی در سئو ادعا داشته باشد و بتواند یک پروژه سئو را بدون ابزارهای حرفه ای مرتبط چه داخلی چه تجاری انجام دهد. پس مانند هر حرفه ی دیگری نیازمند به یکسری ابزارهای مانیتورینگ – تحلیلی می باشد.  ما در گروه نکست سین با بسیاری از سئوکارها در ارتباط هستیم و بسیاری از برندهایی که با ما همکاری می کنند در داخل شرکت خود دارای این گونه افراد هستند که در سئو خبره هستند و ما به عنوان سئو کاران مشاور به کمک آن ها می آییم . از این رو با بسیاری از ابزارهایی که این افراد در دسترس خود دارند در ارتباط هستیم و بازخوردهای آن ها را می شنویم .  در این بین یکسری از ابزارها بسیار محبوب هستند که در این مقاله به بررسی آن ها می پردازیم و یکسری از ابزارها بسیار ضروری برای کسب و کار مرتبط آن ها به شمار می روند.  در این مقاله سعی می کنم ۱۰ ابزار برتری که بسیاری از شرکت های سئوکار و سرچ مارکتینگ کار ایرانی با آن ها کار می کنند را معرفی اجمالی کنم.

معرفی بهترین ابزارهای سئو

۱- Ahrefs :  ابزارهای حرفه ای سئو ای اچ رف

Ahrefs یکی از مطرح ترین و قدیمی ترین ابزارهای پیشنهادی سئو است که سئوکارهای فنی بیشتر از آن استفاده میکنند. در بحث خزش می تواند یکی از مهمترین خزنده هایی باشد که شاید سئوکارها آن را قبول دارند. این ابزار قادر است به راحتی سایت ها را تا عمق بسیار زیاد مورد خزش قرار دهد و سایت های آن ها را با تمامی منابع ممکن است خزش کند و تمامی موارد مرتبط با منابع سایت را پیشنهاد بدهد. این روزها Ahrefs به عنوان ابزاری چندگانه مطرح می شود که در بحث هایی مانند تحقیق کلیدواژه ها – تحلیل لینک های داخلی و بیرونی – تحلیل موضوعی – تحلیل سئو درون صفحه و … به کار می رود.  مهمترین کاربردی که حداقل ما در گروه نکست سین باتوجه به محدودیت های Ahrefs برای ایران  از آن استفاده میکنیم می توان به امتیاز دامنه و صفحات اشاره کرد و این که سابقه لینک سازی بسیار خوب و روشن قابل گزارش گیری است . این ابزار برای سایت های ایرانی و اساسا بازار ایران محدودیت های بسیاری دارد به عنوان مثال امکان انتخاب کشور ایران در هدفگیری ها وجود ندارد و گزارش های تحلیلی کلیدواژه ها و موضوعات صرفا بدرد بازار داخلی ایران نمیخورد.

۲- SEMRush :  ابزار تحلیلی کامل سم راش

این ابزار آنقدر کامل است که نمیتوان فقط به سئو محدودش کرد و می توان گفت یک ابزار مارکتینگ کامل است که توانسته است محبوب بسیاری از دیجیتال مارکتینگ کارها بشود.  این ابزار بازهم مانند ابزار Ahrefs دارای محدودیت های بسیار برای مارکت ایران و سایت های ایرانی است اما در بخش تحلیل سئو درون صفحه – پیشنهادات – مانیتور لینک ها و ساختار سایت بسیار کاربردی است. متاسفانه قابلیت استفاده از بخش تحلیل کلیدواژه ها کامل به دلیل نبود دیتابیس ایران برای سایت های داخلی کاربردی نیست.

۳- KWFinder :  ابزار تحلیل کلیدواژه کی دابلیو فایندر

در بحث تحلیل کلیدواژه ها KWFinder پادشاه ابزارهاست و نمی توان حتی به ابزار دیگری فکرکرد .  تحلیل کلیدواژه ها بدون این ابزار صرفا محدود به ابزارهای داخلی گوگل میشود مانند ابزار Keyword Planner   گوگل کار نمیتواند به اندازه این ابزار کاربردی باشد.  بسیاری از سئوکاران و محتوانویسان حرفه ای برای یافتن کلیدواژه های هدف از این ابزار استفاده می کنند . خوبی این ابزار ارائه آمار تحلیلی و مقداری از میزان جستجوهای ماهیانه هر کلیدواژه و رشد و سختی آن در بحث سئو است.

۴-Screaming Frog : ابزار تحلیلی سئو اسکریمینگ فراگ

Screaming Frog به عنوان یکی از بهترین ابزارهای سئو به شمار میرود که مطمئن هستم بسیاری از سئوکارهای مبتدی و حرفه ای در ایران با ان کار کرده اند. از آنجایی که این ابزار به صورت نصب بر روی کامپیوتر است خوب قابل کرک شدن است و بسیاری از سئوکارها نیز این ابزار را به صورت داخلی نصب کرده اند. مهمترین ویژگی این ابزار در بخش خزش منابع سایت است که قادر است ریز و درشت هر سایت را استخراج کرده و اقدام به فهرست های متنوعی از خطاها و هشدارهای قابل رفع در بخش سئو درون صفحه یا سئو بیرون صفحه و لینک سازی سایت کند.

۵- MOZ :  ابزار تحلیلی آنلاین سئو  ام او زی

MozBar  ابزار آنلاینی بسیار کامل است که قابلیت نصب به صورت افزونه در مرورگرها را نیز دارد و به صورت تحلیل آنلاین وب سایت را نیز دارد.  MOZ در تحلیل جالبی که توسط جف باکر چندی پیش نوشته شد تفاوت های میان ابزارهای تحلیل کلیدواژه و سختی کلیدواژه سئو را بسیار دقیق وعلمی بررسی کرده است و پیشنهاد می کنم این مقاله را حتما مطالعه کنید.

خوب درست حدس زدید در تحلیل MOZ خود ابزار MOZ  از همه امتیاز بالاتری گرفته است و دقت بالاتری در میزان دشواری یک کلیدواژه در پروژه سئو اخذ کرده است.

 

۶- Majestic : ابزار تحلیلی آنلاین سئو مجستیک

مجستیک را نیز باید به عنوان یک ابزار مارکتینگ در نظر گرفت وبسیار جامع و کامل است. این ابزار  ویژگی های بسیاری دارد و یکی ازمهمترین خاصیت های این ابزار قدرت API آن است که در بسیاری از ابزارهای دیگر قابل استفاده است. فهرست کاملی از میلیون ها وب سایت در این ابزار لیست است و تمامی وب سایت های دنیا که ارزشمند هستند را به قدرت تحلیل و آنالیز کرده است.  ابزار مرور وب سایت قدرتمند مجستیک قادر است بسیاری از ویژگی های سایت را بررسی کرده و پیشنهادات بسیار ارزشمندی را برای کاربران نمایان کند.

 

۷- SpyFu : ابزار تحلیلی کامل سئو و مارکتینگ

    SpyFu  ابزار کاملی برای Growth Hacking  است.  اگر با این واژه آشنا نیستید می توانید با نکست سین همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این رابطه دریافت کنید. این ابزار یکسری از آمارهای تحلیلی وتخمینی که از وب سایت ها ارائه میدهد زیاد چندان نزدیک به واقعیت نیست اما در مجموع ابزار کاملی برای رصد فعالیت های سئو و تبلیغات در موتورهای جستجو سایت ها به شمار میرود.

بهترین ابزار های سئو برای شما

این سوالی است که بسیاری از سئو کارها پاسخ آن را میدانند اما به شما نمی گویند. بهترین ابزار در واقع ابزاری است که شما بتوانید از طریق آن به راحتی به مقاصد خود برسید. من فقط زمان داشتم برخی از ابزارهای قوی که با آن ها کار کرده ایم را اینجا لیست کنم و مطمئن هستم که شما چند برابر این لیست را با آن آشنا هستید . لیست نشدن آن ابزارها معنی این را ندارد که آن ابزارها ضعیف هستند و یا کاربردی مناسب برای سئوکارها ندارند.

تمامی ابزارهای مطرح شده بالا کاملا تجاری و هزینه هایی ماهیانه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ یورو در حالت استفاده حرفه ای برای شما خرج دارند. مطمئن هستم که اگر یک سئوکار حرفه ای باشید این ابزارها برای کسب و کار شما ارزشمند است. یکی از مهمترین تفاوت های یک سئوکار فریلنسر و یک شرکت سئو هم میتواند در همین باشد که شرکت های تخصصی سئو اکثر ابزارهای بالا را دارند و  بخاطر مشتریان خود این هزینه ها را پرداخت می کنند.

 


منتشر شده

در

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *